fbpx

Ik ben
Catriene Smit

Hi, ik ben Catriene en ik vertel je graag wat meer over mijn reis naar meer vertrouwen en vervulling in m’n leven.

Ik dacht altijd mijn leven ‘op orde’ te hebben. Tot een aantal jaar terug had ik alles wat in het ideale plaatje paste: een goede baan, mooi huis in Amsterdam, een lieve zoon en een fijne vriendengroep. Maar toch wringde er iets en voelde het leven soms zwaar. Ik had het gevoel dat er meer was dan dit. Maar wat dan?

Ik kwam tot de conclusie dat ik me heel veel heb aangepast in mijn leven. Dat ik nooit echt zelf mijn eigen keuzes had gemaakt. Ik was meer bezig met wat andere mensen deden en vonden dan dat ik mijn eigen gevoel volgde. Waarom? Omdat ik erbij wilde horen, leuk gevonden wilde worden en omdat ik dacht dat ik zelf niet wist wat ik wilde.

Kortom ik was mezelf kwijtgeraakt. Ik volgde niet mijn eigen gevoel en had niet meer de leiding over mijn eigen leven.

Toen ik dat inzag stelde ik mezelf een aantal vragen: ‘Wie ben ik dan echt? Waar word ik écht gelukkig van? Wat wil ik en wat drijft mij nou eigenlijk?’

“Het is mijn passie om mensen te helpen hun eigen pad te volgen
en vanuit lichtheid en vertrouwen te leven.”

Ik gooide het roer om

Ik gooide het roer helemaal om. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de marketing- en communicatiewereld besloot ik deze te verlaten en voor twee jaar met mijn zoon en de vader van mijn zoon naar Bali te verhuizen. Daar nam ik echt tijd voor mezelf. Ik verdiepte me in persoonlijke ontwikkeling, moederschap, relaties en Kwantumfysica. Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd waaronder ACT (Acceptance & Commitment Therapy), Integratieve Psychotherapie en EFT (relatietherapie).

Ik koos voor mezelf en ben blij te zeggen dat ik nu een leven leid dat bij mij past en waar ik gelukkig van word. Ik leef nu vanuit wie ik echt ben en wat goed voelt voor mij.

En het geeft me veel energie en voldoening om jou te helpen op jouw reis. Om in verbinding te komen met je authentieke zelf en van daaruit je diepste verlangens te realiseren.

Het vergt moed om de eerste stap te zetten. Dat weet ik zelf maar al te goed. Maar als je die eerste stap gezet hebt, geeft het enorm veel voldoening om met jezelf aan de slag te gaan!

© 2021 inward / onward  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring

catriene@inwardonward.nl  |  +31 6 41 31 49 26