fbpx

i/o traject:
weet wat je drijft,
word wie je bent

Om in verbinding te komen met wie je in essentie bent en van daaruit vol vertrouwen je eigen pad te volgen.

Merk je dat je op een omslagpunt zit in je leven?

Het ‘oude’ werkt niet meer, maar het ‘nieuwe’ is er nog niet. Wellicht loop je vast op je werk of in je relatie. Of zit je vast in bepaalde patronen. Maar weet je niet hoe je daaruit kunt komen.

En tegelijkertijd vraag je je af: wat wil ik, waar haal ik voldoening uit, wat drijft mij? Je volgt nog niet helemaal jouw eigen pad, maar weet niet hoe je dit kunt veranderen.

Dan ben je op de juiste plek om een volgende stap te zetten op jouw reis naar persoonlijke groei. Een stap dichterbij leven vanuit jouw essentie, vanuit wat jij wilt en wat goed voelt voor jou.

Ik help je bij het doorbreken van mentale en emotionele blokkades, om in verbinding te komen met wie je in essentie bent. Je authentieke zelf. Zodat je vol vertrouwen je eigen keuzes maakt en je diepste verlangens en levensdoelen kunt realiseren. Je ervaart meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en vervulling in het leven.

Dit traject helpt je om:

Mentale en emotionele blokkades op te heffen

Verbinding te maken met wie je echt bent

Je eigen keuzes te maken en je eigen pad te volgen

Je waarden en levensdoel(en) te ontdekken

Te manifesteren m.b.v. de Wet van Aantrekking

“Catriene heeft de deur geopend naar waardevolle inzichten en duurzame verandering die ik de rest van mijn leven meeneem.”

– Rina, Haarlem –

Wat levert het je nog meer op?

Meer lichtheid en vervulling in je leven

Een rotsvast vertrouwen in jezelf

Je voelt je fit en energiek, je zit lekker in je vel

Voelen waar jij behoefte aan hebt en daarnaar handelen

Je bent minder gevoelig voor stress en druk van buitenaf

Je relaties verlopen natuurlijk en op een fijne manier

“Ik volg nu mijn gevoel en denk meer in mogelijkheden dan in beperkingen”

Ik vond de aanpak van het coachtraject prettig omdat we met meetbare doelen aan de slag zijn gegaan en toegewerkt hebben naar een eindresultaat. De gesprekken waren erg open en eerlijk. Ik vond het vooral fijn als Catriene me teruggaf wat ik zei, zodat ik inzicht kreeg in mijn (belemmerende) gedachten en patronen.

Het traject heeft ertoe geleid dat ik meer mijn eigen gevoel volg. Ik denk nu meer in mogelijkheden in plaats van beperkingen en hierdoor sta ik positiever in het leven. Ik ben me meer bewust van wat ik wil en waar ik blij van word. Ik heb Catriene ervaren als een zeer betrokken persoon die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld in de gesprekken die we hebben gehad.

– Hanja, Amsterdam –

© 2021 inward / onward  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring

catriene@inwardonward.nl  |  +31 6 41 31 49 26