fbpx

Werkwijze

Alles wat je nodig hebt zit al in je. Alleen kun je er soms nog niet bij. Ik help je bij het transformeren van mentale en emotionele blokkades, om in verbinding te komen met wie je in essentie bent. Je authentieke zelf. Zodat je vol vertrouwen je eigen keuzes maakt en je diepste verlangens en levensdoelen kunt realiseren.

State of being

De combinatie van wat je denkt en hoe je je voelt kun je zien als je ‘state of being’. Je state of being heeft een grote invloed op hoe je jezelf en de wereld ervaart. Je gedachten en je gevoel kunnen van moment tot moment verschillen, maar vaak is er een aantal onbewuste gedachtenpatronen dat een grote rol speelt in je leven. Dit zijn gedachten als ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik moet hard werken om succesvol te zijn’, ‘ik kan anderen niet vertrouwen’.

95% van je leven wordt bepaald door je onbewuste gedachtenpatronen

Deze gedachtenpatronen kun je zien als ‘programma’s’ die zijn opgeslagen in je onbewuste geest. Omdat je ze al zo lang hebt zijn ze een onderdeel van jezelf geworden en worden ze automatisch geactiveerd in bepaalde situaties. De impact van deze gedachtenpatronen is enorm! Maar liefst 95% van je leven wordt gestuurd door de gewoontes en programma’s van je onbewuste geest. Als deze gedachten in overeenstemming zijn met je wensen en verlangens is er geen probleem. Echter, 70% van deze programma’s is negatief en helpt je dus niet verder.

“Catriene is meelevend, oordeelt niet, is scherp en stelt de juiste vragen.”

– Reina, Amsterdam –

Volledig in balans

Mijn aanpak is integratief. Dat betekent dat zowel de fysieke, emotionele, cognitieve, gedragsmatige, sociale en spirituele dimensie wordt meegenomen.

De aanpak is doelgericht en gericht op het onderzoeken en wegnemen van de oorzaak van het probleem. Belemmeringen bevinden zich veelal in het onderbewuste. Daarom wordt in de coaching en therapie gewerkt met bewezen technieken die je in verbinding brengen met je onderbewuste, zodat je de blokkades bij de basis kunt aanpakken en transformeren. Je ervaart meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en vervulling in het leven.

Ik gebruik o.a. deze technieken: Acceptance & Commitment Therapy (ACT), EMDR, Mindfulness, Cognitieve Gedragstherapie, Imaginatie Therapie en Emotionally Focused Therapy (EFT).

Nieuwsgierig en heb je zin om met jezelf aan de slag te gaan?

© 2021 inward / onward  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring

catriene@inwardonward.nl  |  +31 6 41 31 49 26