fbpx

Testimonials

“Ik volg nu mijn gevoel en denk meer in mogelijkheden dan in beperkingen.”

Ik vond de aanpak van het therapie traject prettig omdat we met meetbare doelen aan de slag zijn gegaan en toegewerkt hebben naar een eindresultaat. De gesprekken waren erg open en eerlijk. Ik vond het vooral fijn als Catriene me teruggaf wat ik zei, zodat ik inzicht kreeg in mijn (belemmerende) gedachten en patronen.

Het traject heeft ertoe geleid dat ik meer mijn eigen gevoel volg. Ik denk nu meer in mogelijkheden in plaats van beperkingen en hierdoor sta ik positiever in het leven. Ik ben me meer bewust van wat ik wil en waar ik blij van word. Ik heb Catriene ervaren als een zeer betrokken persoon die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld in de gesprekken die we hebben gehad.

– Hanja, Amsterdam –

“Catriene heeft de deur geopend naar waardevolle inzichten en duurzame verandering die ik de rest van mijn leven meeneem.”

Ik was altijd een beetje sceptisch over coaching en therapie, maar Catriene heeft mij de waarde ervan laten ervaren. Ze heeft me geholpen in een hele belangrijke fase in mijn leven. Catriene is een bijzonder persoon. Ze is authentiek en oprecht. Dat schept vertrouwen en nodigt mij uit ook open en eerlijk te zijn. Ik kan haar pure intentie voelen om cliënten te helpen met respect, empathie en compassie. Ik durf echt mezelf te zijn in onze sessies. Iets dat niet makkelijk is voor mij. Haar neutrale en accurate perspectieven hebben me zo vaak ‘wakker’ gemaakt. Ik heb dingen in mezelf gezien die ik nooit eerder had gezien. Ik ben enorm dankbaar voor haar support. Ze heeft de deur geopend naar waardevolle inzichten en duurzame verandering die ik de rest van mijn leven meeneem.

– Rina, Haarlem –

Een belangrijk onderdeel van de therapie was voor mij de bewustwording en het veranderen van ingesleten patronen. Op een heel natuurlijke manier wist Catriene een sfeer te creëren waarin ik me veilig voelde om me open te stellen. Catriene is meelevend, oordeelt niet, is scherp en vasthoudend en stelt de juiste vragen. Om me duurzaam verder te helpen met de dilemma’s die mij bezig hielden. Ik zou onze sessies zo weer over willen doen.

– Reina, Amsterdam –

“Catriene is meelevend, oordeelt niet, is scherp en stelt de juiste vragen.”

“Catriene maakt zaken klein en overzichtelijk terwijl ze oog en gevoel blijft houden voor de ervaren emoties. Daardoor kon ik snel slagen maken.

Catriene is een enorme betrokken, lieve en innemende therapeut met veel kennis en kunde. Ze weet die kennis en kunde goed om te zetten in praktische en alledaagse tips en oefeningen waardoor ik snel en succesvol aan de slag kon.

Haar kracht is om dingen klein en overzichtelijk te maken, terwijl ze oog en gevoel blijft houden voor de ervaren emoties. Daardoor kon ik snel slagen maken.

Ze legt verbanden en op een liefdevolle manier houdt ze je een spiegel voor.

Enorme aanrader als je stappen wilt maken.

– Luz, Haarlem –

“Ik heb geleerd zaken op een positieve en lichte manier te bekijken waardoor er ruimte is ontstaan voor mijn creativiteit.

Op het moment dat ik niet meer kon stoppen met piekeren en in mijn werk vastliep heb ik kennis gemaakt met Catriene. Ze is open, straalt rust uit en oordeelt niet. Daardoor kreeg ik direct het gevoel dat ik haar alles kon vertellen en dat ze mij begreep.

Ze heeft mij stap voor stap inzichten gegeven in mijn negatieve gedachten en mijn innerlijke kracht. In de sessies heb ik geleerd om zaken op een positieve en een lichte manier te bekijken. Hierdoor heb ik mijn focus kunnen verleggen en is er meer ruimte ontstaan voor mijn gevoel maar ook voor mijn creativiteit. Ik vond de sessies altijd fijn en ik ben ontzettend blij dat ik dit heb gedaan. Catriene staat altijd voor je klaar en ik kan iedereen aanraden om met haar in gesprek te gaan.

– Ro, Tilburg –

“Ik moest altijd maar sterk zijn en doorzetten van mezelf. Nu ervaar ik dat ik stoer & krachtig kan zijn met zachtheid naar mezelf toe.”

Via mijn netwerk ben ik met Catriene in contact gekomen en ik heb met haar een fijn traject doorlopen.

Ik ben in de afgelopen 20 jaar bij een handvol psychologen en therapeuten onder behandeling geweest. Ik gaf, tegen beter weten in, soms sociaal wenselijke antwoorden. Niemand prikte er doorheen. Het maximale resultaat bereikte iemand die de scherpe randjes ervan haalde.

Een aantal onderwerpen bracht mijn leven behoorlijk uit balans. Het ging met name om een loeizwaar vruchtbaarheidstraject: 4 jaar lang hormonen spuiten, 2 miskramen en in totaal 27 mislukte ronden. Het voelde alsof ik keer op keer knock-out werd geslagen. De emoties die hiermee gepaard gingen, gingen voorbij het maximale dat ik aan kon. Mijn moeder was altijd mijn troost en toeverlaat, maar helaas kon ik door ziekte ook niet bij haar terecht. Dat viel mij extra zwaar.

De gesprekken met Catriene waren verrassend, verademend en integer. Ik kwam, o.a. door imaginaties in de binnenwereld, dichter bij mezelf dan ik ooit had kunnen bedenken. Ik praatte overal over, maar onbewust duwde ik gevoelens weg.

Catriene heeft mij, op een hele laagdrempelige en positieve manier, doen beseffen en laten ervaren dat het oké is om gevoelens toe te laten en te accepteren. Ze sloeg de spijker op z’n kop: zacht, maar ook krachtig en stoer, precies zoals ik ben.

Ik moest altijd maar sterk zijn en doorzetten van mezelf. Nu ervaar ik dat ik stoer & krachtig kan zijn met zachtheid naar mezelf toe.

Het resultaat? Ik laat mijn gevoelens meer toe. Ook durf ik stil te staan bij welke uitwerking het op mijn lijf heeft, iets wat ik voorheen (onbewust) maar wat graag wegduwde. Hierdoor komen deze emoties niet langer als een tsunami over mij heen. Het is nu als een stoere & krachtige zee met vriendelijke golven. Waarvan ik weet en ervaar: dit komt goed, dit kan ik aan.

– Patricia, Heemskerk –

Heb je ook zin om de volgende stap te zetten naar meer lichtheid en vertrouwen?

© 2021 inward / onward  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring

catriene@inwardonward.nl  |  +31 6 41 31 49 26