fbpx

De magie van Quantum

de magie van quantum

Het meest magische aan de werking van Quantum vind ik het gemak en de moeiteloosheid waarmee je je wensen en verlangens kunt manifesteren.

Dit staat haaks op wat wij veelal denken. Namelijk dat je hard moet werken om te bereiken wat je wilt. Dat je moet doorzetten, soms zelfs afzien. Dat iets veel moeite kost, no pain no gain. Dat je zaken moet controleren of zelfs manipuleren om het gewenste resultaat te bereiken.

Hard werken kan zeker leiden tot ‘succes’, maar het kan zoveel makkelijker. En dat is creëren vanuit het Kwantumveld; het veld van alle mogelijkheden. In dit veld is alles wat je je kan bedenken al aanwezig, in de vorm van energie (potentials). Wanneer jouw energie een match is met zo’n potential zorgt de Wet van Aantrekking ervoor dat hetgeen jij wilt naar je toekomt. De energie in het veld wordt dan omgezet in materie, zodat je het kunt zien, voelen, ervaren met je zintuigen. Het enige is dat je niet weet op welke manier en wanneer het zicht aandient. Die verrassingen maken het nog magischer…

Waarom het soms niet lukt

Nu denk je misschien: dit is te mooi om waar te zijn, het kan niet zo makkelijk zijn. Of: waarom lukt het me dan niet?

De Wet van Aantrekking werkt altijd. Dus als het niet lukt is er blijkbaar geen energetische match tussen de energie die jij uitzendt en de energie van je verlangen.

Vaak heeft dit 2 oorzaken:
1. Je accepteert niet waar je nu staat
2. Je geloof niet dat wat je wilt echt mogelijk is

Opheffen van blokkades

Gelukkig is daar wat aan te doen. Door inzicht te krijgen in je eigen mentale en emotionele blokkades en die blokkades op te heffen. Hier zijn verschillende methodes voor (daar vertel ik je graag meer over in een andere blog). Door je eigen blokkades op te heffen en jouw energie af te stemmen op wat je graag zou willen kan het niet anders dan dat het naar je toekomt. Makkelijk en moeiteloos. Magisch toch?

Vind je het leuk om hier meer over te weten? In deze aflevering (klik op de link hieronder). van ‘Beau in de wolken’ vertel ik meer over de werking van het Kwantumveld en de Wet van Aantrekking.

https://haarlem105.nl/beau-in-de-wolken-wet-van-de-aantrekkingskracht/