fbpx

De formule om jouw verlangens te manifesteren

verlangens manifesteren

Alles, ja echt alles wat je zou willen, wat je zou wensen is aanwezig in het Kwantumveld. Die nieuwe baan, je gezondheid, meer financiële overvloed. Zodra je het bedenkt bestaat het in de vorm van energie. We creëren namelijk met onze gedachten, met ons bewustzijn.

Het Kwantumveld is het veld van alle mogelijkheden (potentials). Ieder verlangen dat je hebt is daar aanwezig in de vorm van energie die trilt met een bepaalde frequentie.

Van energie naar materie

Nu is de vraag, hoe kun je dat verlangen naar je toe halen. Hoe kun je die energie omzetten in materie, in vorm. Want daarin zit ‘m de voldoening. We willen hetgeen we verlangen ervaren met onze zintuigen. We willen het zien, voelen, proeven etc.

Daarvoor bestaat een logische formule. Om het verlangen naar je toe te halen moet je een ‘energetische match’ zijn met die nieuwe baan of met je gezondheid. Op dat moment wordt de energie omgezet in materie. In kwantum terminologie heet dit ‘collapsing the wave’.

Energetische match

De volgende vraag is dan, hoe word je een energetische match met hetgeen je graag wilt. Dat doe je door jouw persoonlijke energetische veld af te stemmen op je verlangen.

Jouw veld bestaat uit je gedachten (elektrisch signaal) en hoe je je voelt (magnetisch signaal). Gezamenlijk is dit het elektromagnetische veld dat je uitzendt. Met je gedachten focus je op je verlangen en met je gevoel haal je het als een magneet naar je toe.

De kunst is dus om je voor te stellen hoe het is om die nieuwe baan nu al te hebben. Wat zou je dan denken, hoe voelt dat? Voel het enthousiasme en de voldoening, nog voordat de nieuwe baan er daadwerkelijk is. Alleen dan kan ie moeiteloos naar je toekomen. Zonder dat je er hard voor hoeft te werken of lang op moet wachten. Manifesteren vanuit het veld is namelijk per definitie moeiteloos.

Split energy

Nu vraag je je misschien af, als het zo makkelijk is, waarom lukt het dan vaak niet? De enige reden is dat de frequentie van jouw persoonlijke veld dan niet overeenkomt met de frequentie van je verlangen. Je hebt dan gedachten en gevoelens die niet overeenkomen met wat je wenst. Je wilt bijvoorbeeld heel graag die nieuwe baan, maar tegelijkertijd denk je: er is zoveel concurrentie, het lukt me waarschijnlijk niet, het is moeilijk om mijn ideale baan te vinden. Op dat moment is er sprake van ‘split energy’. Wat je denk en hoe je je voelt komt niet overeen met wat je wenst.

Gelukkig zijn wij mensen in staat om onze gedachten te herprogrammeren en deze af te stemmen op onze diepste wensen. Hier zijn verschillende methodieken voor. Wil je daar meer over weten? Neem dan contact met me op, dan help ik je verder